Nutkowa Dama (mi... fa...) pisze:Subiektywnie takiego układu kolorków nie lubię;).
Zawsze możesz zrobić "zaznacz wszystko" naciskając ctrl+a i uzyskasz efekt negatywu, czyli czarny tekst na białym tle - czasami mi się to zdarza, jak pomysłodawca stronki przewidzi taki układ, jak u Dabliu.
@edit: literówka.
Na prawdę zważam i "naprawdę" piszę razem. Naprawdę zważam i "na prawdę" piszę osobno. Moja schizofrenia ma się lepiej, dziękuję.
O, nowy blog by do RSS dodać. Popatrzymy co mister Orkan ma do powiedzenia. Mam nadzieję, i życzę Ci tego, że będziesz w te klocki conajmniej o dwa-trzy nieba lepszy niż Rafał Kosik.
Ja mam śmiałość to panu powiedzieć, bo pan mi wie pan co pan mi może? Pan mi nic nie może. Bo ja jestem z wodociągów.
Doba ma tylko dwadzieścia cztery godziny, tydzień tylko siedem dni, a na dodatek miesiąc jest za krótki, aby myśleć rok na zaś. A blog jest brudnopisem i dobrze o tym wiesz ;]
Dabliu pisze:
Rheged pisze:Poprawiłbym tylko to, że na głównej stronie nie otwierają się wszystkie Twoje wpisy.
Jak to? Ja widzę, że otwierają się. Dopiero przy wejściu w archiwum wpisów znikają odnośniki, ale wystarczy kliknąć sobie w tytuł bloga i jest git.
No otwierać, to się one otwierają, jak na nie klikniesz. Ale jak wchodzę z głównego adresu, to widać przywitanie, coś w tym "oto mój blog". Do notek muszę się dokopać z menu.
Emil 'Rheged' Strzeszewski
Pipe of the rising sun, Sympathy for the pipe
Pipe of the storm, Born to be pipe
Rheged pisze:Poprawiłbym tylko to, że na głównej stronie nie otwierają się wszystkie Twoje wpisy.
Jak to? Ja widzę, że otwierają się. Dopiero przy wejściu w archiwum wpisów znikają odnośniki, ale wystarczy kliknąć sobie w tytuł bloga i jest git.
No otwierać, to się one otwierają, jak na nie klikniesz. Ale jak wchodzę z głównego adresu, to widać przywitanie, coś w tym "oto mój blog". Do notek muszę się dokopać z menu.
"Witaj na moim blogu" - rzeczywiście, tak sobie na razie ustawiłem, bo wpisy i tak są dopiero dwa. Ale faktycznie będę chyba musiał to zmienić.
Edit: Hito, właśnie zajrzałem w Twoje WWW i zobaczyłem tam
Dabliu pisze:Edit: Hito, właśnie zajrzałem w Twoje WWW i zobaczyłem tam
Brak dostepu
Chcę być sama ze swoim złem
:)))
Bo hasło mają tylko wybrańcy :) Jak poprosisz, to może ci dam :)
A ogólnie, to właśnie zdałam sobie sprawę, że muszę zrobić porządek w swoich linkach. Mam ich za dużo, a i tak z połowy nie korzystam. Ot, taki śmietnik... ;/
"Ale my nie będziemy teraz rozstrzygać, kto pracuje w burdelu, a kto na budowie"
"Ania, warzywa cię szukały!" Wzrúsz Wirusa! Podarúj mú "ú" z kreską!