Spotkania przy piwie
Moderator: RedAktorzy
- taki jeden tetrix
- Niezamężny
To się stawię, o ile znów (jak dziś) nie będę kwitł w robocie niemal do szóstej... Grrrr.
"Anyone who's proud of their country is either a thug or just hasn't read enough history yet" (Richard Morgan, Black Man)
"Jak ktoś chce sypiać ze skunksami, niech nie płacze, że mu dzieci śmierdzą" (Etgar Keret)
"Jak ktoś chce sypiać ze skunksami, niech nie płacze, że mu dzieci śmierdzą" (Etgar Keret)
- Bebe
- Avalokiteśvara
- Ika
- Oko
- Bebe
- Avalokiteśvara
My się umawiamy gópio, bo mamy dwóch mundurowych i nauczycielkę do zgrania ze sobą.... ja jestem z tego towarzystwa najmniej problematyczna. ;) Ale się będziemy starać usilnie załapać weekend. :)
Z życia chomika niewiele wynika, życie chomika jest krótkie
Wciąż mu ponura matka natura miesza trociny ze smutkiem
Ale są chwile, że drobiazg byle umacnia wartość chomika
Wtedy zwierzyna łapki napina i krzyczy ze swego słoika
Wciąż mu ponura matka natura miesza trociny ze smutkiem
Ale są chwile, że drobiazg byle umacnia wartość chomika
Wtedy zwierzyna łapki napina i krzyczy ze swego słoika
- Małgorzata
- Gadulissima
- Małgorzata
- Gadulissima
- Czarownica
- ZakuŻony Terminator
- Ebola
- Straszny Wirus
- Małgorzata
- Gadulissima
- Czarownica
- ZakuŻony Terminator
No, mini wycieczkę rowerową do stolycy urządzić:)
A w Breslau może i w czwartek, ale wiedźma nie wtajemniczona, nie wie gdzie, nie wie kiedy...:P
A w Breslau może i w czwartek, ale wiedźma nie wtajemniczona, nie wie gdzie, nie wie kiedy...:P
<gollum bunny mode on> Świeże mięsssko, hyhyhyhy... Dopsie, dopsie... >:-] Tak, tak, trzeba pisssać, wysssyłać, tak, tak, trzeba, rozwijać sssię, tak, tak... Bałdzo dopsssie, ssskarby, dopsssie... <gollum bunny mode off> - by Harna
- Czarownica
- ZakuŻony Terminator
Jeśli nie sfiksuję na Historii wychowania, załatwię sprawy w dziekanacie u baaaaaaaardzo miłych pań sekretarek, dogadam się w sprawie lektoratów na Nankiera, bo ni wząb nie idzie przez telefon i nie wpadnę przy tym w nastrój po tytułem "zejdź mi z oczu, bo klatwą!", który to utrzymuje się zwykle do późnych godzin nocnych, to chętnie.
Gdzie i kiedy?:)
Gdzie i kiedy?:)
<gollum bunny mode on> Świeże mięsssko, hyhyhyhy... Dopsie, dopsie... >:-] Tak, tak, trzeba pisssać, wysssyłać, tak, tak, trzeba, rozwijać sssię, tak, tak... Bałdzo dopsssie, ssskarby, dopsssie... <gollum bunny mode off> - by Harna