Forum Fahrenheita. Książka skarg i wniosków.
Moderator: RedAktorzy
- Ebola
- Straszny Wirus
A ja myślę, że Lafcadio ma za dużo czasu. To może on się uda w wątki redakcyjne, zaproponuje następną ofiaaa, wywiad znaczy, bo ten już skończył i się nudzi. To do roboty, do roboty. Propozycje, założenia, biegusiem.
Jedz szczaw i mirabelki, a będziesz, bracie, wielki!
FORUM FAHRENHEITA KOREĄ PÓŁNOCNĄ POLSKIEJ FANTASTYKI! (Przewodas)
Wzrúsz Wirúsa!
FORUM FAHRENHEITA KOREĄ PÓŁNOCNĄ POLSKIEJ FANTASTYKI! (Przewodas)
Wzrúsz Wirúsa!
- Czarownica
- ZakuŻony Terminator
Mało. Dawaj więcej. ;)))
<jużmnietuniemaatakwogóletowcalemnietuniebyło>
<jużmnietuniemaatakwogóletowcalemnietuniebyło>
<gollum bunny mode on> Świeże mięsssko, hyhyhyhy... Dopsie, dopsie... >:-] Tak, tak, trzeba pisssać, wysssyłać, tak, tak, trzeba, rozwijać sssię, tak, tak... Bałdzo dopsssie, ssskarby, dopsssie... <gollum bunny mode off> - by Harna
- Radioaktywny
- Niegrzeszny Mag
Mam co prawda wątpliwości, czy moja prośba zostanie rozpatrzona, bo przykład Nieznanego pokazuje, że jakoś Administratorzy nie kwapią się do poprawiania błędów na forum - ale mimo to spróbuję. Otóż każde usuwanie wiadomości z priva to dla mnie okrutne cierpienie, gdyż moje oczy są świadkiem następującego komunikatu:
To boli! Czy nie można by wprowadzić poprawki, coby mi (i zapewne pariu innym użyszkodnikom również) to zdanie oczu nie wypalało?Czy na pewno chcesz usunąć tą wiadomość?
There are three types of people - those who can count and those who can't.
MARS!!!
W pomadkach siedzi szatan!
MARS!!!
W pomadkach siedzi szatan!
- A.Mason
- Baron Harkonnen
- Radioaktywny
- Niegrzeszny Mag
- Jessabel
- Sepulka
nie wiem, czy to sprawa na ten wątek, ale badziej adekwatnego nie znalazłam...
tak się zastanawiam: jak (dokładnie, poziom po poziomie) wygląda 'awans' forumowy, a dokładniej mnie interesują trzy nastepne tytuły po 'wędrowcu', tak z czystej ciekawości :)
wiem, sama mogłabym popatrzeć ludziom po liczbie postów i uszeregować, ale może jest jakiś spis czy coś...? żebym z mojej ciekawości do reszty nie oślepła od czytania maczku... :)
tak się zastanawiam: jak (dokładnie, poziom po poziomie) wygląda 'awans' forumowy, a dokładniej mnie interesują trzy nastepne tytuły po 'wędrowcu', tak z czystej ciekawości :)
wiem, sama mogłabym popatrzeć ludziom po liczbie postów i uszeregować, ale może jest jakiś spis czy coś...? żebym z mojej ciekawości do reszty nie oślepła od czytania maczku... :)
Nie ma to jak mała prywatna wojna pośród ogólnego szaleństwa...
- karla
- Sepulka
- Radioaktywny
- Niegrzeszny Mag
- Hitokiri
- Nexus 6
A potem zaczynają się takie ciekawe rangi jak Assasyn, Mag i coś jeszcze, ale nie wiem co i od ilu postów. Aha - ostatni jest chyba Smok.Radioaktywny pisze:A gdyby Cię interesowały możliwości awansu, to wygląda to następująco:
- Wędrowcem jest się od 10 postów
- Bardem od 100
- Łowcą od 200
- Wojownikiem od 500
- Paladynem od 1000
"Ale my nie będziemy teraz rozstrzygać, kto pracuje w burdelu, a kto na budowie"
"Ania, warzywa cię szukały!"
Wzrúsz Wirusa! Podarúj mú "ú" z kreską!
"Ania, warzywa cię szukały!"
Wzrúsz Wirusa! Podarúj mú "ú" z kreską!