Navajero, mniej znany jako Adam Przechrzta
Moderator: RedAktorzy
- nimfa bagienna
- Demon szybkości
- Małgorzata
- Gadulissima
To mu pożyczę narzędzia. Te ostre. Mam nóż w kuchni. :P:P:P
O, tak powiedział. Znaczy, może dostać ostre narzędzie i zrobić jatkę tym, co paragonu nie mają. :)))
Navajero pisze:No nie wiem, bo Ty lubisz recenzując po ostre narzędzia sięgać :P
O, tak powiedział. Znaczy, może dostać ostre narzędzie i zrobić jatkę tym, co paragonu nie mają. :)))
No, kurde, przejrzałeś mnie! Odruchowo mi przyszło do głowy: scriptores et autores. :PNavajero pisze:I ja się stęsknię, a Ty zaczniesz szukać rymu do castratores i secatores? Muszę się zastanowić. Głęboko :)
So many wankers - so little time...
- Navajero
- Klapaucjusz
Nosiwodo, my tu nie popieramy gratisów. Ani, ani. Muszę mieć z czego zbudować willę z basenem i lądowiskiem dla helikopterów, co obiecywał początkującym autorom Pilipiuk.
Nimfo - może zapytaj, co im zrobię, jak nie okażą? :)
Margota - no właśnie, no właśnie...
Nimfo - może zapytaj, co im zrobię, jak nie okażą? :)
Margota - no właśnie, no właśnie...
"Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
- Małgorzata
- Gadulissima
No, ale na swoją obronę, to mogę dodać tylko, że ta willa z basenem i lądowisko dla helikopterów, to właśnie z udziałem recenzji o ostrych narzędziach. Praktyka pokazuje bowiem, że negatywne recenzje podnoszą sprzedaż... :P:P:P
Znaczy, się zastanów głęboko. I zacznij tęsknić, Navajero. :P:P:P
Znaczy, się zastanów głęboko. I zacznij tęsknić, Navajero. :P:P:P
- nimfa bagienna
- Demon szybkości
- Małgorzata
- Gadulissima
Się tak nie śpiesz, Prędka Demono, nie będzie recenzji na FF, tylko w Fahrenheicie, jeśli już. Tu tylko szantaże i tym podobne się odbywają.
A Navajero już prawie-prawie był urobiony, a Ty nastrój psujesz. No, patrz, już zaczyna tęsknić! :)))
Sobie siądę w kącie i zacznę ostrzyć narzędzia. Recenzję mam napisać, tylko nie pamiętam, czego, ale narzędzia i tak się zawsze mogą przydać. :P:P:P
A Navajero już prawie-prawie był urobiony, a Ty nastrój psujesz. No, patrz, już zaczyna tęsknić! :)))
Sobie siądę w kącie i zacznę ostrzyć narzędzia. Recenzję mam napisać, tylko nie pamiętam, czego, ale narzędzia i tak się zawsze mogą przydać. :P:P:P
- Navajero
- Klapaucjusz
Nieważne co się recenzuje, ważny jest ten miły uszom odgłos rozcinanej tkanki, wytrzewianych autorskich bebechów, przyjemność wykrwawiania tekstu, kiedy liczymy sekundy do wtóru spadających jak czerwone gwiazdy kropli... :PMałgorzata pisze:Recenzję mam napisać, tylko nie pamiętam, czego, ale narzędzia i tak się zawsze mogą przydać. :P:P:P
"Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
- Małgorzata
- Gadulissima
- Ebola
- Straszny Wirus
- Małgorzata
- Gadulissima