Więc obserwacja na żywo pozwala Ci dyskwalifikować pracę habilitacyjną cenionego badacza, bo współpracuje z tą instytucją- super: Paczkowski, Friszke, Szarota też nie nadają się do czytania i od razu można ich uznać za kłamców, czy też trzeba najpierw splunąć?Hipolit pisze: Po prostu miewam okazję współpracować z tą nieco schizofreniczną instytucją i mogę obserwować "na żywo" sposób jej pracy.
Rafał A. Ziemkiewicz - Młot na pindy
Moderator: RedAktorzy
- Korowiow
- Ośmioł
Zjednoczony blok wszelkiego wstecznictwa
- Hipolit
- Klapaucjusz
To już doszliśmy do plucia? W którym miejscu, bo chyba przeoczyłem?Korowiow pisze:Więc obserwacja na żywo pozwala Ci dyskwalifikować pracę habilitacyjną cenionego badacza, bo współpracuje z tą instytucją- super: Paczkowski, Friszke, Szarota też nie nadają się do czytania i od razu można ich uznać za kłamców, czy też trzeba najpierw splunąć?Hipolit pisze: Po prostu miewam okazję współpracować z tą nieco schizofreniczną instytucją i mogę obserwować "na żywo" sposób jej pracy.
Pozdrawiam
Hipolit
Navigare necesse est, vivere non est necesse
Hipolit
Navigare necesse est, vivere non est necesse
- flamenco108
- ZakuŻony Terminator
Korowiow:Hej, ja też mam prawicowe (z grubsza) poglądy, ale nie korzystam z każdej okazji, żeby je afiszować. Kwestia smaku. Wiesz, noblesse oblige i tak dalej.Korowiow pisze:Więc obserwacja na żywo pozwala Ci dyskwalifikować pracę habilitacyjną cenionego badacza, bo współpracuje z tą instytucją- super: Paczkowski, Friszke, Szarota też nie nadają się do czytania i od razu można ich uznać za kłamców, czy też trzeba najpierw splunąć?Hipolit pisze: Po prostu miewam okazję współpracować z tą nieco schizofreniczną instytucją i mogę obserwować "na żywo" sposób jej pracy.
Nondum lingua suum, dextra peregit opus.
- Korowiow
- Ośmioł
- flamenco108
- ZakuŻony Terminator
- flamenco108
- ZakuŻony Terminator
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
- Małgorzata
- Gadulissima
No, bez jaj. Jaki sens? Studia są dla przyjemności! :P
edit: Teoretyczne podejście do pisania nie jest złe, o ile idzie w parze z praktyką. Mnie tam wszystko jedno, czy Autor zna takie trudne nazwy, jak imiesłów, czy nie - ważne, żeby używał poprawnie. A nauczenie się, że forma literacka zwana powieścią ma zakończenie jeszcze nikomu na złe nie wyszło... Chyba? :X
edit: Teoretyczne podejście do pisania nie jest złe, o ile idzie w parze z praktyką. Mnie tam wszystko jedno, czy Autor zna takie trudne nazwy, jak imiesłów, czy nie - ważne, żeby używał poprawnie. A nauczenie się, że forma literacka zwana powieścią ma zakończenie jeszcze nikomu na złe nie wyszło... Chyba? :X
So many wankers - so little time...