Ano, potwierdzam :) Pracuję ze Słowakami, a Ci klną, że łojojoj :)Rheged pisze:A wiesz, człowiek się może nauczyć słowackich przekleństw w Englandzie będąc ;]
edit: dodane cytowanie.
Moderator: RedAktorzy
Ano, potwierdzam :) Pracuję ze Słowakami, a Ci klną, że łojojoj :)Rheged pisze:A wiesz, człowiek się może nauczyć słowackich przekleństw w Englandzie będąc ;]
Dzięki :DNeptun pisze:Ostatnimi czasy przeczytałem debiutancką książkę "Głową w mur" i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Oby tak dalej!
Mam gorącą nadzieję, cholibka...Rudość pisze:Dalej jest lepiej ;)
FTSL
Nie duś Rudości. Przynajmniej do jutra ;)Millenium Falcon pisze:Udusiłabym Cię, gdyby nie to, że już niedługo, tra la la... ;>
Frajeryzm, wybacz Kłuliś. Kumpla bym zabiła, mam fisia na punkcie oddawania książek i nie przekazywania ich dalej bez zgody właściciela.Harna pisze:A co ja mam powiedzieć? Kupiłam Głową w mur w dniu premiery, wpadłam do empiku jako pierwszy klient tego dnia — i jeszcze tej książki nie przeczytałam. Zwinął mi ją kumpel. Najpierw przeczytał sam, a potem pożyczył swojej siostrze, a mojej przyjaciółce, która mieszka w Irlandii. I co mi teraz po drugim tomie? Czyż to nie sadyzm? :-/