Jasssne.Millenium Falcon pisze:Oczywiście. Ale wtedy już nie będą to śliczności, bo ja bazgrzę straszliwie. ;)Soi pisze: A jak zabiorę na DF, to mi podpiszesz, Milenko? ; P
Nie wierzcie jej. Mam w "Podatku" swój portret (bez kropek) :D
Moderator: RedAktorzy
Jasssne.Millenium Falcon pisze:Oczywiście. Ale wtedy już nie będą to śliczności, bo ja bazgrzę straszliwie. ;)Soi pisze: A jak zabiorę na DF, to mi podpiszesz, Milenko? ; P
Oj, takie wyznanie, ja chłopa mam... ;) Mogę się taką deklaracją tylko platonicznie wzruszyć. :)Soi pisze:"Podatek" wypatrzyłam, zakupiłam, wchłonęłam. I chyba Cię, Milenko, kocham. ; ]
Czuję się zaszczycona dbałością o moje imię ;). Ale Ty się nie krępuj, miziaj sobie. ;)Soi pisze:Koleżankom miziać Twego nazwiska nie pozwoliłam. Miziały sobie tytuł i szlaczek pod tytułem.
Nie mam pojęcia, ale proponuję podręczyć wydawnictwo - "Wrota" zdaje się już dawno zeszły, bo regularnie się do mnie ludzie dobijają z pytaniem gdzie można jeszcze kupić - też ich do wydawnictwa odsyłam, bo ewentualne dodruki leżą w jego gestii. A "Załatwiaczka" gdzieś powinna chyba jeszcze być...Soi pisze:Boże, ja chcę "Załatwiaczkę" i "Wrota"! Tylko gdzie to dopaść?!
Yyy... Ale sygnaturka to nie o Tobie*.Millenium Falcon pisze:E: O rany, dopiero sygnaturkę zobaczyłam. Nie miałam chyba jeszcze piszcząco-podskakującej fanki... Nie, zdecydowanie nie miałam. Było tylko kółeczko "namu Virvenu". ;)
Wczoraj dorwałam w Domu Książki na Dworcu Centralnym Stolycy :PMillenium Falcon pisze:A "Załatwiaczka" gdzieś powinna chyba jeszcze być...