niewiem kto to...może Daniel Greps? ;)
Moderator: RedAktorzy
- Ebola
- Straszny Wirus
- in_ka
- Fargi
- Dabliu
- ZakuŻony Terminator
Zmuszać autora do powtarzania własnego wystąpienia oral... orat... no, tego tam, w formie ustnej wygłoszonego, przepisywania go na nowo, do czego niechybnie zaprzęgać musi on nie tylko pamięć, ale i talenta literackie, być może o porze dnia do tego niestosownej, po to tylko, aby powtarzać po samym sobie, po raz wtóry dzieląc się wstydliwymi wyznaniami, to po prostu... po prostu zwyczajne dręczenie twórcy, ot co! ;pin_ka pisze:Wiesz Dabliu, są Autorzy, których słowo pisane jest bezcenne
- Dabliu
- ZakuŻony Terminator
Nie mam takiej mocy, żeby podejmować decyzję za autora. Jedynie wstawiam się za Nim, rozumiejąc trud podobnych wystąpień ;)
A jeśli o mnie chodzi, to sobie poczekam, aż Radio Kraków udostępni wywiad. Nic przecież nie zastąpi oryginału.
Zresztą, Daniel raz widział i słyszał, jak ja sam wiję się w sytuacji podobnego wystąpienia, nagi przed pięcioosobowym tłumem, więc z mojej strony będzie to odwet ;)
A jeśli o mnie chodzi, to sobie poczekam, aż Radio Kraków udostępni wywiad. Nic przecież nie zastąpi oryginału.
Zresztą, Daniel raz widział i słyszał, jak ja sam wiję się w sytuacji podobnego wystąpienia, nagi przed pięcioosobowym tłumem, więc z mojej strony będzie to odwet ;)
- niewiem
- ZakuŻony Terminator
Panie i panowie, przecież z tym mailem to był żart. Dabliu słusznie prawi - cały wywiad będzie do odsłuchania na stronie Radia Kraków, więc nie ma sensu bym go tutaj streszczał, tym bardziej, że stresowałem się jak uczeń przy tablicy i nie bardzo pamiętam, co tam naplotłem. A jeśli ktoś ma do mnie jakieś pytania odnośnie "Objawienia", to chętnie na nie odpowiem tutaj - w końcu po to powstał ten wątek.
Porównując z moim radiowym wystąpieniem wypadłeś wtedy jak stary wyjadacz :)Dabliu pisze: Zresztą, Daniel raz widział i słyszał, jak ja sam wiję się w sytuacji podobnego wystąpienia, nagi przed pięcioosobowym tłumem, więc z mojej strony będzie to odwet ;)
Poruszanie się szybciej od światła jest niemożliwe, a już na pewno nie pożądane, bo zwiewa czapkę.
-
- Psztymulec
- Dabliu
- ZakuŻony Terminator
No, proszę, jak szybko. I całkiem nieźle to wyszło :)Trolliszcze pisze:To posłuchajmy, jak autor się poci przy tablicy =)
To teraz, Danielu, skoro sława puka do Twych drzwi, przygotuj się na hordy piszczących fanek ;)