Paweł Paliński
Moderator: RedAktorzy
- Małgorzata
- Gadulissima
- Małgorzata
- Gadulissima
Wszechobecna Progenitura (w jakiejkolwiek formie) ma, okazuje się, wpływ tak silny, że przekonała mnie, siwiejącego starca, do założenia własnego bloga. O czym uprzejmie donoszę.
http://czteryporymroku.blogspot.com/
http://czteryporymroku.blogspot.com/
- Małgorzata
- Gadulissima
Zapodam Progeniturze adres bloga, niech ma dziecko, przecież trzeba wychować nowe pokolenie. Tylko pamiętaj, Autorze - to jest ON. Nie lubi, jak go biorą za dziewczynę i nie znosi, jak się go nazywa Progeniturą (ale matce nie podskoczy, prawda?). :)))
I muszę Cię prosić, żebyś adres bloga wstawił pod guzik (strona www). Forumokieta nie zezwala na linki w sygnaturkach. :P
I muszę Cię prosić, żebyś adres bloga wstawił pod guzik (strona www). Forumokieta nie zezwala na linki w sygnaturkach. :P
So many wankers - so little time...
- Ebola
- Straszny Wirus
- Ebola
- Straszny Wirus
Na razie, eksperymentalnie, pisarze, politycy, pakowacze i inni na "p" ale od 2012 każdy będzie miał swojego bloga, Jeśli sama nie założysz, zostanie Ci nadany jak PESEL
Jedz szczaw i mirabelki, a będziesz, bracie, wielki!
FORUM FAHRENHEITA KOREĄ PÓŁNOCNĄ POLSKIEJ FANTASTYKI! (Przewodas)
Wzrúsz Wirúsa!
FORUM FAHRENHEITA KOREĄ PÓŁNOCNĄ POLSKIEJ FANTASTYKI! (Przewodas)
Wzrúsz Wirúsa!
- Millenium Falcon
- Saperka
- Achika
- Ośmioł
Piękne, ja to chyba do sygnaturki kiedyś wezmę... (mogę?)Ebola pisze:Na razie, eksperymentalnie, pisarze, politycy, pakowacze i inni na "p" ale od 2012 każdy będzie miał swojego bloga, Jeśli sama nie założysz, zostanie Ci nadany jak PESEL
Tak, WIEM, że to nie jest wątek o blogach, tylko o twórczości Pawła P., więc już zamilkam, bo ontopicznie niestety nic napisać nie mogę z braku znajomości ww. twórczości...
Było pokolenie X, teraz jest pokolenie Ctrl + X.
Żarty się skończyły. Na stronie Fabryki Słów wyczytano mnie z imienia i nazwiska. Na razie co prawda mogę pochwalić się jedynie numerem ISBN, który po zsumowaniu wszystkich cyfr daje liczbę 9 (czyli Doskonałość i Jedność, co jako okultysta-amator biorę za nad wyraz przychylną wróżbę) - okładka, tak myślę, już niebawem.
Przerywam milczenie.
"Ponieście mnie na rękach" to tytuł tekstu, który niebawem ukaże się w pewnej antologii tematycznej. Kto, tuż przed premierą "Czterech pór mroku", chce dowiedzieć się jak radzę sobie na literackiej niwie, nie znajdzie chyba lepszej okazji.
Więcej szczegółów na temat antologii już wkrótce.
"Ponieście mnie na rękach" to tytuł tekstu, który niebawem ukaże się w pewnej antologii tematycznej. Kto, tuż przed premierą "Czterech pór mroku", chce dowiedzieć się jak radzę sobie na literackiej niwie, nie znajdzie chyba lepszej okazji.
Więcej szczegółów na temat antologii już wkrótce.