Magdalena Kozak - "Nocarz" - ten niepoprawnyVesper
Moderator: RedAktorzy
- Małgorzata
- Gadulissima
- Lafcadio
- Nexus 6
Małgorzato, na stronie Fahrenheita sprawdzasz? Znaczy się: w "wkrótce w księgarniach"? Nie powinno być obrazków zastępczych. Choć jest tak mały, że nie do końca zadowala...Małgorzata pisze:A ja się wqr... zdenerwowałam się. Bo po odświeżeniu wielokrotnym nadal widzę przed oczyma jedynie obrazek zastępczy. Znaczy, upośledzenie jakieś. Może by ktoś aktualny link zasznurkował, bo już się zmęczyłam odświeżaniem... :((((
Ja mam śmiałość to panu powiedzieć, bo pan mi wie pan co pan mi może? Pan mi nic nie może. Bo ja jestem z wodociągów.
- Małgorzata
- Gadulissima
Się zabawiałam stroną u wydawcy - FS nie dała, się człowiek denerwuje bez sensu... :))))
Oczywiście, linkowanie z miniaturki do FS pokazuje obrazek zastępczy :D
A ta miniaturka tak mała, że żadnej blachy nie widzę - tylko faceta z giwerą (to facet?) i jakieś minimalne rozbryzgi (krew?).
Ogólnie, OK, mnie tam okładki raczej nie przeszkadzają, chyba, ze zaczną odpadać :)))))
Oczywiście, linkowanie z miniaturki do FS pokazuje obrazek zastępczy :D
A ta miniaturka tak mała, że żadnej blachy nie widzę - tylko faceta z giwerą (to facet?) i jakieś minimalne rozbryzgi (krew?).
Ogólnie, OK, mnie tam okładki raczej nie przeszkadzają, chyba, ze zaczną odpadać :)))))
So many wankers - so little time...
- A.Mason
- Baron Harkonnen
A wystarczylo kliknac w link "Zapowiedzi książk." w menu po prawej :-)Lafcadio pisze:OK, po wielokrotnym F5
Ale ok. dodalem tez linka "Więcej zapowiedzi" pod zapowiedzia.
TIDE: a nie, sorki, nie spojrzalem na godzine postow, Lafcadio nie mial wtedy mozliwosci klikniecia w linka w menu ;-)
--
Przeciez sama dobrze wiesz, ze slonie
karlowate slyna ze zlosliwosci, a stare
szympansy bywaja bardzo niebezpieczne.
K.Gizycki - "W pogoni za Mwe"
- Ebola
- Straszny Wirus
Blacha zwisa za tytułem, jeśli dobrze widzę. Chyba, że to co innego.Małgorzata pisze:A ta miniaturka tak mała, że żadnej blachy nie widzę - tylko faceta z giwerą (to facet?) i jakieś minimalne rozbryzgi (krew?).
Jedz szczaw i mirabelki, a będziesz, bracie, wielki!
FORUM FAHRENHEITA KOREĄ PÓŁNOCNĄ POLSKIEJ FANTASTYKI! (Przewodas)
Wzrúsz Wirúsa!
FORUM FAHRENHEITA KOREĄ PÓŁNOCNĄ POLSKIEJ FANTASTYKI! (Przewodas)
Wzrúsz Wirúsa!
- Ika
- Oko
Na razie to Tygrysa sieje zamęt w NF :)
A cena będzie, będzie, musi być skoro książka już na przełomie miesięcy ma się pojawić w księgarniach.
I cena będzie i inne atrakcje.
A potem Tygryse zeżrą czytelnicy w oczekiwaniu na ciąg dalszy :) - zeżrą bezwzględnie, bo przecież wiadomo i Tygrysa dupa kiedy ludzi kupa (czy jak to tam starożytni gadali)
A cena będzie, będzie, musi być skoro książka już na przełomie miesięcy ma się pojawić w księgarniach.
I cena będzie i inne atrakcje.
A potem Tygryse zeżrą czytelnicy w oczekiwaniu na ciąg dalszy :) - zeżrą bezwzględnie, bo przecież wiadomo i Tygrysa dupa kiedy ludzi kupa (czy jak to tam starożytni gadali)
Im mniej zębów tym większa swoboda języka
- Madzik
- Tygrys Redakcyjny
- Małgorzata
- Gadulissima
- Lafcadio
- Nexus 6
Lepiej by było jakby na blaszce pisało właśnie "Nocarz" ;)Małgorzata pisze:Powinien być konkurs dla czytelników, którzy kupią książkę => można wygrać nieśmiertelnika z własnym imieniem/nickiem :))))
Dobra okładka, bardzo dobra wręcz. Okładki FS jakby podnosiły standard. Najpierw świetne "Piekło i szpada", teraz "Nocarz"...
Ja mam śmiałość to panu powiedzieć, bo pan mi wie pan co pan mi może? Pan mi nic nie może. Bo ja jestem z wodociągów.
- Małgorzata
- Gadulissima
Eee, wszyscy by mieli takie same. Chyba, że na jednej stronie "Nocarz", a na drugiej nick :)))))Lafcadio pisze:Lepiej by było jakby na blaszce pisało właśnie "Nocarz" ;)Małgorzata pisze:Powinien być konkurs dla czytelników, którzy kupią książkę => można wygrać nieśmiertelnika z własnym imieniem/nickiem :))))
So many wankers - so little time...
- Małgorzata
- Gadulissima
- X-76
- Mamun
Witam wszystkich ;) (to mój pierwszy post na tym forum)
Przebrnąłem przez te kilka stron powyższego wątku. Nie zamierzam dyskutowac o ilości i typie zastosowanych materiałów wybuchowych ani o rodzaju użytego uzbrojenia. Myślę, że tak jedno jak i drugie mieści się w widełkach tego typu literatury.
Natomiast sama idea Nocarza to jest to co bardzo mnie "kręci" :D Opowiadania bardzo mi się podobały (sposób pisania i prowadzenia akcji). Teraz z niecierpliwościa czekam na książkę.
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich a w szczególności autorkę
Przebrnąłem przez te kilka stron powyższego wątku. Nie zamierzam dyskutowac o ilości i typie zastosowanych materiałów wybuchowych ani o rodzaju użytego uzbrojenia. Myślę, że tak jedno jak i drugie mieści się w widełkach tego typu literatury.
Natomiast sama idea Nocarza to jest to co bardzo mnie "kręci" :D Opowiadania bardzo mi się podobały (sposób pisania i prowadzenia akcji). Teraz z niecierpliwościa czekam na książkę.
Ja się piszę jakby co ;)Przedni pomysł, jestem "za"!
Tylko, oczywiście, najpierw trzeba będzie zwycięskiego czytelnika do tych nocarzy PRZYJĄĆ... ;)
(a procedury są znane :P)
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich a w szczególności autorkę
Maniak sauny i Inanita na pełnym etacie