Quiz: fantastyczne światy gier komputerowych
Moderator: RedAktorzy
- Cordeliane
- Wynalazca KNS
- Cordeliane
- Wynalazca KNS
- ElGeneral
- Mistrz Jedi
http://en.wikipedia.org/wiki/Sarah_Kerrigan
Czy nie moglibyście wykazać się nieco większą inwencją w zadawaniu pytań?
Czy nie moglibyście wykazać się nieco większą inwencją w zadawaniu pytań?
Takie jest moje zdanie w tej materii, a oprócz tego uważam, że Kartagina powinna być zburzona.
- Cordeliane
- Wynalazca KNS
Nie chodzi o to, żeby guglać, tylko żeby wiedzieć. Jeśli przez "większą inwencję" rozumiesz takie udziwnianie, żeby nie dało się odpowiedzi szybko znaleźć w internecie, to nie, ja tego nie będę specjalnie robić - tak samo przy zgadywaniu się nie wspomagam, bo nie w tym zabawa, to nie jest konkurs na sprawne korzystanie z wyszukiwarki i Wikipedii.
Poza tym inwencja flat, ubi vult - nic ambitnego mi do głowy nie przychodziło, a nie chciałam blokować wątku. Zadawaj Ty z inwencją :)
Poza tym inwencja flat, ubi vult - nic ambitnego mi do głowy nie przychodziło, a nie chciałam blokować wątku. Zadawaj Ty z inwencją :)
Light travels faster than sound. That's why some people appear bright until they speak.
- nimfa bagienna
- Demon szybkości
Pewnie, że nie o to chodzi, by góglać. Ale jakaż to pokusa - zostać Księżycem świecącym światłem odbitym od wikipedii.
Dlatego popieram Generała. I nie, nie chodzi mi o udziwnianie na siłę, tylko o pytania wymagające wiedzy, skojarzenia faktów, a nie czegoś, co można szybciutko uzyskać w sieci.
Dlatego popieram Generała. I nie, nie chodzi mi o udziwnianie na siłę, tylko o pytania wymagające wiedzy, skojarzenia faktów, a nie czegoś, co można szybciutko uzyskać w sieci.
Tłumaczenie niechlujstwa językowego dysleksją jest jak szpanowanie małym fiutkiem.
- Cordeliane
- Wynalazca KNS
- Zanthia
- Alchemik
Nikt inny się nie kwapi, to spełnię łobywatelski obowiązek... Czysto s-f:
"...tak więc przepraszam, że nadużyłem waszego zaufania, żeby ukraść wasze mózgi i użyć ich do zbudowania niezniszczalnej armii ogromnych parapsychologicznych czołgów. To był zdecydowanie błąd."
I drugi:
- Więc zbadałem cię bardzo uważnie, dziewczynko, i mam dwie wiadomości, dobrą i złą. Zła to taka, że trzeba będzie usunąć ci mózg, wsadzić do pancernego czołgu, i użyć go do masowego mordowania niewinnych przechodniów paranormalnymi działami śmierci!
- Zamorduję cię za to.
- A dobra wiadomość jest taka, że twoje ubezpieczenie sfinansuje cały zabieg.
"...tak więc przepraszam, że nadużyłem waszego zaufania, żeby ukraść wasze mózgi i użyć ich do zbudowania niezniszczalnej armii ogromnych parapsychologicznych czołgów. To był zdecydowanie błąd."
I drugi:
- Więc zbadałem cię bardzo uważnie, dziewczynko, i mam dwie wiadomości, dobrą i złą. Zła to taka, że trzeba będzie usunąć ci mózg, wsadzić do pancernego czołgu, i użyć go do masowego mordowania niewinnych przechodniów paranormalnymi działami śmierci!
- Zamorduję cię za to.
- A dobra wiadomość jest taka, że twoje ubezpieczenie sfinansuje cały zabieg.
It's me - the man your man could smell like.
- Metallic
- Kadet Pirx
Noga Wirta + księga miejskiego portalu zmiksowane w kostce horadrimów.
Aha, poziom trudności - chyba tylko Piekło...?
Aha, poziom trudności - chyba tylko Piekło...?
"...handlarz starym książkami odkrywa, że jego zarośnięte chwastami, najzwyklejsze w świecie podwórko jest znacznie dłuższe, niż się wydaje - w istocie sięga ono aż do samych bram piekieł."