Jak Wodnik z Panna Ryby lowil
Moderator: RedAktorzy
- Gorgel-2
- Klapaucjusz
Już kiedyś wywodziłem, że przewaga znaków ognistych (np. Karola, Margot, inni -- Strzelce) na FF jest spowodowana nazwą -- Fahrenheit 451 Bradbury'ego był o jaraniu książek.jutylda pisze:Taki długi temat, i jeszcze żadnej ryby nie było :(
Ale za to smoków sporo. Trzecia ognista się melduje :)
Ryba by się upiekła ;-P
Dablju jest ze względu na umiejscowienie słońca narwany, ale nikomu większej krzywdy nie robi, bo większość czasu pochłania mu ryczenie (ascendent). Do tego dochodzi ciekawość i spryt z chińskiego... ;-)
Ja za to jestem Capricorn i bodaj metalowy kogut.
<edit>
Ty? Tyyyy? Byłbym się gotów założyć, żeś Wodnik... Ale uporządkowana, systematyczna, higieniczna, zorganizowana i oszczędna Panna??? No, chyba że wszystko inne (ascendent, Medium Coeli, descendent i resztę masz w Wodniku ;)Ebola pisze:A jest tu jakaś panna, bo sam zwierzyniec widzę?
Ostatnio zmieniony wt, 01 maja 2007 18:19 przez Gorgel-2, łącznie zmieniany 1 raz.
"We made it idiotproof. They grow better idiots."
- Dracool
- Ośmioł
Ano, znak mój Virgo ;) Herb- dziewica naga z rozwianym włosem :PEbola pisze:A jest tu jakaś panna, bo sam zwierzyniec widzę?
Jestem egoistycznym libertynem, wyznającym absolutną wolność jedynie w odniesieniu do samego siebie.
_ _ _ _ _ _ _ _
Jak widzę optymistów, to mi się Armagedon w kieszeni otwiera.
_ _ _ _ _ _ _ _
Jak widzę optymistów, to mi się Armagedon w kieszeni otwiera.
- Ebola
- Straszny Wirus
- oLari
- Fargi
Panny są takie?? Musieli mnie adoptować ;)Gorgel-2 pisze: Ale uporządkowana, systematyczna, higieniczna, zorganizowana i oszczędna Panna???
http://horoskop.addlink.pl/znakzodiaku_ ... akter.html
Bełkot pełną mordą. Szkoda, że ja tak nie potrafię lać wody.
Ale to fajny tekst.
- Rheged
- Stalker
Odnośnie skorpionów, to wypatrzyłem taki, przeciekawy fragmencik:
Nowa jakość horoskopów! Niedługo nauczą mnie jak kontrolować zwieracze, gdy osiągnę wiek 80 lat! :DHoroskop addlink rzekł pisze:Dzięki silnemu biopolu odczuwasz dotknięcie nawet bez dotyku. Ważne jest, abyś nauczył się rozluźniać mięśnie. Dzięki temu łatwiej będziesz mógł otworzyć się na wibracje innych ludzi.
Emil 'Rheged' Strzeszewski
Pipe of the rising sun, Sympathy for the pipe
Pipe of the storm, Born to be pipe
Pipe of the rising sun, Sympathy for the pipe
Pipe of the storm, Born to be pipe
- MalaMi
- Fargi
- Dracool
- Ośmioł
- Ebola
- Straszny Wirus
O. Popacz, a mnie to drugie wcale. Co do mycia, a i owszem, zdarza mi się. A, w ogóle horoskop jest piękny. Nic nie zrozumiałam. Chyba to sobie opatrzę komentarzami w wolnej chwili.
Jedz szczaw i mirabelki, a będziesz, bracie, wielki!
FORUM FAHRENHEITA KOREĄ PÓŁNOCNĄ POLSKIEJ FANTASTYKI! (Przewodas)
Wzrúsz Wirúsa!
FORUM FAHRENHEITA KOREĄ PÓŁNOCNĄ POLSKIEJ FANTASTYKI! (Przewodas)
Wzrúsz Wirúsa!
- Zanthia
- Alchemik
Stanisław Tym dał w "Mamuta Tu Mam" pikny horoskop... zapodać?
oto, czego nowego się dowiedziałam o sobie:
oto, czego nowego się dowiedziałam o sobie:
S. Tym pisze:Bliźnięta to przede wszystkich zboczeńcy i drobna administracja. Narkotyki u Bliźniąt to rzecz pewna. Poza tym - kazirodztwo: córka z matką do kina, matka z ojcem do łóżka, słowem - wszystkie orientacje! Ponad 95% Bliźniąt przez całe życie siedzi w więzieniu. Urodzeni pod znakiem Bliźniąt: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.
It's me - the man your man could smell like.
- Zanthia
- Alchemik
No dobra, to jedziemy z tym koksem, a wróżka Zanthia całą prawdę, wyłącznie prawdę i nie tylko prawdę wam powie! Takich sensacji o sobie samych, jak tutaj ujrzycie, to nigdy byście się po sobie nie spodziewali:
Reszta trochę później, teraz mam rodzinnego gryla.
Baran pisze: Baran to złośliwa małpa i jest ogólnie głupi. Głupi i zarozumiały. Baran dużo czyta, przeważnie gazety, z których nic nie rozumie. Dlatego Baran dzwoni po znajomych, o których wie, że oni rozumieją, co czytają (to są głownie Wagi), żeby się od nich dowiedzieć, o czym czytał. Baran jest uparty jak osioł, a w dodatku sam się nie myje i innym też się nie da umyć. Jak Baran posprząta, to robi się jeszcze większy bałagan. Dlatego Baran ma bałagan coraz większy, bo Baran sprząta.
Spod znaku Barana: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.
Byk pisze: Kobieta urodzona pod znakiem Byka jest głupsza niż grubsza i ryczy na męża, którego zdradza. A zdradza go ta łajza stale i jeszcze kłamie, że byłą u krawcowej. Tylko że jak gdzieś wychodzi (a ciągle gdzieś wychodzi, bo chwili w domu nie usiedzi), to zawsze się skarży, że nie ma co na siebie włożyć. Nie ma co włożyć, a nago nie wyjdzie, dlatego kobieta Byk nigdy nigdzie nie wychodzi, tylko siedzi w domu i zagęszcza atmosferę. Byk w rodzinie to rozkład każdego małżeństwa. Nawet u sąsiadów.
Spod znaku Byka: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.
Reszta trochę później, teraz mam rodzinnego gryla.
It's me - the man your man could smell like.
- Gorgel-2
- Klapaucjusz
- madnomad
- Sepulka
Nieprawda, Baran w ogóle nie sprząta:P Bo jak Baran posprząta, to nic nie może znaleźć, a raczej nic nie może znaleźć jeszcze bardziej. A w ogóle to Baran nie ma bałaganu, tylko chaos twórczy wokół siebie, a skarpeta zwisająca z lampy to nic innego tylko feng shui:PHoroskop pisze:Jak Baran posprząta, to robi się jeszcze większy bałagan. Dlatego Baran ma bałagan coraz większy, bo Baran sprząta.