Jak Wodnik z Panna Ryby lowil
Moderator: RedAktorzy
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
- MalaMi
- Fargi
nie, nie, nie, nie nie! wszyscy się mylicie, bo najlepsze są październikowe wagi:P a juz najlepsze z najlepszych są te urodzone 7 października! Prawda nimfo?:D
a to wszystko bardzo łatwo można znaleźć tutajRheged pisze:Powiedzieli mi tutaj, że wół ze mnie. Może i rację mają, ja tam nie wiem. Nawet nie wiem, jak to sprawdzić, bo ja z tymi czarami to na bakier jestem dosyć ostro.
§ 13
"Przy interweniowaniu wobec żołnierzy członek ORMO obowiązany jest zachować takt, umiar oraz szacunek należny mundurowi wojskowemu"
"Przy interweniowaniu wobec żołnierzy członek ORMO obowiązany jest zachować takt, umiar oraz szacunek należny mundurowi wojskowemu"
- Ellaine
- Klapaucjusz
Phi, najfajniejsze są byki z trzeciej dekady :P A Wagi też są fajne :))) i Raki. I wszystkie inne tyż.
Weszłam na stronę, co MalaMi podała i wyszło na to, że jestem:
Bykiem o Agatowych oczach, pasącym się na łące, gdzie rosną Kaczeńce, a w okolicy Zając ma kryjówkę pod Kasztanowcem. ;)
Weszłam na stronę, co MalaMi podała i wyszło na to, że jestem:
Bykiem o Agatowych oczach, pasącym się na łące, gdzie rosną Kaczeńce, a w okolicy Zając ma kryjówkę pod Kasztanowcem. ;)
Piękne kłamstwo? Uwaga! To już twórczość - S. J. Lec
Cudnie, fajnie i gites - gdy definitywnie odwalę kitę - J. Nohavica
Rękopis znaleziony w pękniętym wazonie
Cudnie, fajnie i gites - gdy definitywnie odwalę kitę - J. Nohavica
Rękopis znaleziony w pękniętym wazonie
- Navajero
- Klapaucjusz
Generalnie w chińskiej astrologii, Wąż to leniwy intelektualista, osoba bardzo przenikliwa, obdarzona "szóstym zmysłem", bezlitosna i mściwa jako wróg... Małpa to błyskotliwy egocentryk, nie przejmujący się specjalnie regułami fair play :)Dabliu pisze:Ja się nieźle z moją połowicą dobrałem - ja: Baran/chińska Małpa; ona: Skorpion/chiński Wąż...
Jednak wiele zależy od żywiołów tych chińskich znaków, tzw. "towarzysza drogi" i kilku innych drobiazgów.
"Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
- Harna
- Łurzowy Kłulik
Hmmm. Do tej pory zawsze powtarzałam, że jestem typową Wagą, ale teraz muszę zrewidować swoje poglądy. Zacznę od ustalenia, która charakterystyka Wagi jest charakterystyką powszechnie obowiązującą :->Zanthia pisze:A ja tak chciałam wkleić Wagę na koniec, coby się Harna zaróżowiła aż po czubki słuchów :`( *chlip chlip i poczucie zmarnowanej szansy*)
<kłulik nadyma się i zmienia w puchaty, łurzowy balonik z uszkami i ogonkiem>Zanthia pisze:Więc, szanowne Użyszkodnictwo... wstydźcie się! Oprócz Nimfy i Harny, te mogą się słusznie nadąć. Ale reszta... Ech, z kim ja się zadaję... ;)
– Wszyscy chyba wiedzą, że kicający łurzowy kłulik to zapowiedź śmierci.
– Hmm, dla nas znaczy coś całkiem odmiennego – szczęśliwe potomstwo...
© Wojciech Świdziniewski, Kłopoty w Hamdirholm
Wzrúsz Wirúsa!
– Hmm, dla nas znaczy coś całkiem odmiennego – szczęśliwe potomstwo...
© Wojciech Świdziniewski, Kłopoty w Hamdirholm
Wzrúsz Wirúsa!
- nimfa bagienna
- Demon szybkości
- Hitokiri
- Nexus 6
bin Laden to koziorożec? O.OZanthia pisze:;)Koziorożec pisze:Koziorożec jest wyjątkowo abominacyjny. Zawsze się ślini. Udaje przed tobą przyjaciela, ale tylko po to, żeby cię okraść lub oszukać, a praktycznie i jedno, i drugie. I jeszcze ci żonę zbałamuci, szczególnie gdy masz żonę Pannę albo Byka. Koziorożec, gdy już nie ma kogo oszukać, to od samego siebie pożyczy sto złotych i nigdy nie odda. Kłamie nawet wtedy, gdy mówi "dobranoc"
Spod znaku Koziorożca: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.
"Ale my nie będziemy teraz rozstrzygać, kto pracuje w burdelu, a kto na budowie"
"Ania, warzywa cię szukały!"
Wzrúsz Wirusa! Podarúj mú "ú" z kreską!
- Hitokiri
- Nexus 6
Ło żesz... Ja też jestem koziorożcem... A moja siostra też ryba... Hmmm.... już wiem skąd ona ma zawsze tyle kasy. Łapówki bierze, ani chybi!Ika pisze:I Moja Mama!
Bin Laden to przy niej mały ryży piesek :D
A ja jestem Rybką, ze skłonnościami do korupcji, co wyjaśnia dlaczego zostałam naczelną Fahrenheita :))))
"Ale my nie będziemy teraz rozstrzygać, kto pracuje w burdelu, a kto na budowie"
- Bebe
- Avalokiteśvara
Nie!Alfi pisze:Czy ja już przypadkiem nie mówiłem, że najlepsiejsze som styczniowe Koziorożce?
I niech ktoś spróbuje powiedzieć, że nie!
Grudniowe są najlepsiejsze! Kiwaczek jest najlepsiejszy! :P
A po przeczytaniu horoskopu Wodnika już teraz wiem, czym mogłam mojego chemicznego Kiwaczka przyciągnąć.... :D
Z życia chomika niewiele wynika, życie chomika jest krótkie
Wciąż mu ponura matka natura miesza trociny ze smutkiem
Ale są chwile, że drobiazg byle umacnia wartość chomika
Wtedy zwierzyna łapki napina i krzyczy ze swego słoika
Wciąż mu ponura matka natura miesza trociny ze smutkiem
Ale są chwile, że drobiazg byle umacnia wartość chomika
Wtedy zwierzyna łapki napina i krzyczy ze swego słoika