Na nowej kozetce u Freuda
Moderator: RedAktorzy
- Soi
- Psztymulec
Śniło mi się, że próbowałam usmażyć omlet w wannie, a on tylko trochę się przypiekł. Zaczęłam się zastanawiać, dlaczego tak uczynił, a potem sobie przypomniałam, że przecież lepiej go przyrządzę, albowiem tak jakby... ognia brak pod tą wanną. Poziom abstrakcji mnie przerósł i się obudziłam.
Dziwne...
Dziwne...
-
- Nexus 6
Nadzieja? Życie bez "tych spraw" to niebo na Ziemi! O ile umie się korzystać ze swobody, jaką się otrzymało. Ale i tak nie wytłumaczę tego osobom "normalnym", bo mają inne potrzeby i myślenie i po prostu tego nie zrozumieją. Różne rzeczy mi ludzie mówią, że wymyślam, że przejdzie, itd, po prostu macham na to ręką ;]Lasekziom pisze::)
W świecie w którym Christianio Ronaldo jest bożyszczem, nietrudno jest byś aseksualną kobietą...
A z drugiej strony - słyszałem, że u was to w niektórych przypadkach z czasem przychodzi (koło 40, jakoś tak).
Może jeszcze jest dla ciebie nadzieja:P
edit, przecinek.
nimfa bagienna
Sen n1 :D
Mnie z kolei się śniło ostatnio, że jestem... wilkolakiem. Ściślej miałam wilcze oczy, pazury, kły, ogon, plecy porośnięte sierścią i chodziłam na czworaka lub przygarbiona, w ubraniu. W miejscu, gdzie jest u nas pętla autobusowa i nowe bloki był park z cmentarzem, po którym się kręciłam po zmroku. Rosły tam gigantyczne wierzby i buki, ja po prostu lubiłam chodzić po tych drzewach. Jednak polował na mnie jakiś facet w średnim wieku - były zawodowy łowca - bo myślał chyba, że bezczeszczę groby. Gonił mnie z dubeltówką przez całe osiedle i dogonił mnie, jak zmęczona przysiadłam gdzieś na ławce. Warczałam i syczałam na niego, a gość zaczął się na mnie wydzierać i grozić. Nie wiem co było dalej, może nic, a jak coś, to nie pamiętam ;p Zaznaczam od razu, że z horrorami i wilkołakami od dawna nie mam nic wspólnego. Z kosmosu spadł chyba taki sen.
-
- Kadet Pirx
-
- Nexus 6
Nie ma co nachalnie szukać w tym śnie, bo tego nie ma ;p Ja w ubraniu, ludzie też w ubraniu - czyli jest norma. A tym łowcą mogło być cokolwiek, nawet gigantyczna świnka morska, jednak padło na człowieka :)
A że analizujesz sny to dobrze, bo od pacjentów się aż roi w temacie, a służba lekarska z przerażenia uciekła :D
A że analizujesz sny to dobrze, bo od pacjentów się aż roi w temacie, a służba lekarska z przerażenia uciekła :D
-
- Nexus 6
Single od urodzenia i jest git. Uczucie samotności jest mi obce. Taki typ człowieka ze mnie, ludzie mnie po prostu drażnią, źle się czuję w towarzystwie na dłuższą metę, a 3 osoby to już dla mnie tłum ;p Dlatego, jak raz na 100 lat znajdę się na jakieś większej imprezie, wymyślam powód, by o 1.00 najpóźniej zerwać się do domu. Jeśli chodzi o panów, to lubię mieć kolegów, ale jak ktoś chce coś więcej, automatycznie reaguję agresją ;p Może eot, bo zeszliśmy z tematu o snach ;]
koretka była
koretka była
- Młodzik
- Yilanè
Gwoli tłumaczenia: ponieważ dziś o 14 nam maturę ustną z angielskiego, a pozostało mi jakieś 150 słówek do powtórzenia, postanowiłem ustawić budzik na 9, żeby móc się pouczyć.
Sen właściwy. Było to jakoś tak nad ranem.
Śniło mi się, że jest już po 9 i że właściwie powinienem wstać, ale nie chciało mi się. Sęk w tym, że wcale na maturę nie szedłem. Od 9 w moim domu Millenium prowadziła jakiś kurs (bodajże dla istot magicznych), w którym ja również miałem brać udział. Ponieważ nie chciałem wstać, byłem trochę strofowany.
Sen właściwy. Było to jakoś tak nad ranem.
Śniło mi się, że jest już po 9 i że właściwie powinienem wstać, ale nie chciało mi się. Sęk w tym, że wcale na maturę nie szedłem. Od 9 w moim domu Millenium prowadziła jakiś kurs (bodajże dla istot magicznych), w którym ja również miałem brać udział. Ponieważ nie chciałem wstać, byłem trochę strofowany.
- Millenium Falcon
- Saperka
- Millenium Falcon
- Saperka
- Millenium Falcon
- Saperka