Czuje. Profil na facebooku podobno założyli. :)Ebola pisze:Swoją droga to paradoks jest, że redakcja pisma fantastycznego (otwartego na nowe) tak bardzo nie czuje nowych mediów.
NMSP
Moderator: RedAktorzy
Czuje. Profil na facebooku podobno założyli. :)Ebola pisze:Swoją droga to paradoks jest, że redakcja pisma fantastycznego (otwartego na nowe) tak bardzo nie czuje nowych mediów.
Nie myślałam o tym w ten sposób. Ale i tak lepiej byłoby spuścić na to zasłonę milczenia.Rheged pisze:Forum, droga tess, się nie liczy. To ma być miejsce do napierdalanek, żeby redakcja mogła w spokoju zmieniać samo pismo bez stresu, że będzie krytykowana nadmiernie. Wszystko na zasadzie podmiany - dajemy Wam psa, którego nienawidzicie, niszczcie go, od nas się odwalcie. To przecież oczywiste.
Baron jest tylko jeden :-Pflamenco108 pisze:A Sobotę, skoro marudzi, można (nie osobiście) porównać np. do felietonów barona, który też marudzi.
Ale jak marudzi! O.
1. Mnie felietony Grzędowicza o tyle odpowiadają, że tak jak to powinno być w felietonie, napisane są lekko, co łagodzi ich marudzący ton.A.Mason pisze: A dyskusja o publicystach NF przypomniala mi, ze mialem zdobyc sobie "Trzy konce historii, czyli Nowe Sredniowiecze" :-)