Nie bój nic, nie będę własnego tekstu streszczał ;). Zresztą, pępowinkę odciąć potrafię. Albo się obroni albo nie, najwyżej mogę coś wyjaśnić ;).Małgorzata pisze:No, a spróbowałbyś!
To byłoby spoilerowanie! FUJ! :)))
Magazyn Fantastyczny
Moderator: RedAktorzy
- Rheged
- Stalker
Emil 'Rheged' Strzeszewski
Pipe of the rising sun, Sympathy for the pipe
Pipe of the storm, Born to be pipe
- Małgorzata
- Gadulissima
Pewne pojawią się pytania lub dyskusja, kiedy przeczytam. Na razie, nie mogę obiecać, najbliższy tydzień siedzę zamknięta w domu jak w klatce. Ale potem będę nadrabiać zaległości czytelnicze. :)))Rheged pisze:Nie bój nic, nie będę własnego tekstu streszczał ;). Zresztą, pępowinkę odciąć potrafię. Albo się obroni albo nie, najwyżej mogę coś wyjaśnić ;).Małgorzata pisze:No, a spróbowałbyś!
To byłoby spoilerowanie! FUJ! :)))
So many wankers - so little time...
- Małgorzata
- Gadulissima
- Rheged
- Stalker
Jak się miga? Jak się miga? Ja po prostu nic nie robię tylko już dzień czytam nowy MF od deski do deski, żeby się potem pełnią wrażeń podzielić ;P. Jakbym teraz Wam streścił o czym jest numer, to byście go lenie nie kupili ;>.Mara pisze:Margot, ty jesteś wytłumaczona - zostałaś przez Ludzi w Czerni zamknięta we własnym domu :-P Ale Rheged to się poprostu miga! ;-D
-
- Mamun
- Rheged
- Stalker
-
- Mamun
-
- Mamun
- Rheged
- Stalker
Z tym, że "powinni mieć" nie jest tak pięknie. Zwykle nie mają... U siebie w Ostrołęce mam bodajże dwa miejsca, w których MF mogę kupić. Jedno to właśnie InMedia, drugie to stynka (budka) na ruskim rynku. W żadnym kiosku, w żadnej księgarni tego nie dorwę. W Olsztynie rzecz ma się niewiele lepiej. Można dodać jeszcze tylko Empik.Robert Zaręba pisze:Z Kolporterem nie współpracujemy, ale inni drstrybutorzy, którzy biorą towar z Ruchu, powinii "MF" mieć.
A jak nie ma "MF" w koisku, wystarczy zamówić. To do niczego nie zobowiązuje.
BTW: od czego zależy to, że MF nie ma w kioskach Ruchu, skoro umowa z Ruchem jest?
Zamykam oczy, nie chcę na to patrzeć. Mara pisze w wątku obok, że jest twarda, a to na pewno bardzo się przyda. Na tym forum piszą krytycy nie bojący się mowić to co myślą, walić prosto między oczy (i chwała im za to). Nie wszyscy dobrze takie lanie znoszą. Wiadomo, każdy by chciał być tylko chwalony, ale przecież nie o to chodzi.