Czystki

czyli nic konkretnego, za to do wszystkiego

Moderator: RedAktorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
podzjazdem
Dwelf

Post autor: podzjazdem »

STEEEEFAN!!! Kajżeś jest?
Osusz skrzydła, bracie. Na mokrych od łez daleko nie zalecisz...

Awatar użytkownika
taki jeden tetrix
Niezamężny

Post autor: taki jeden tetrix »

Ja bym tylko chciał wykazać parę spraw: od chwili, gdy Wirus zaczął publikować Zi Adwenczers of Stefan, LPR wyleciał z rządu, a w nadchodzących wyborach parlamentarnych skosi ilość głosów kwalifikującą się raczej jako błąd statystyczny. Logicznie (?) domniemywam, że jeszcze ze dwa odcinki, i pod oćcem autora zarwie się fotel w Parlamencie Europejskim. A Wirusu społeczeństwo postawi pomnik, w całej mackowatej glorii chwały. Więc niech się Wirus Wampira nie boi, bo kiedy Wampir do ojczyzny wróci... eee, sori, to nie ten wierszyk :)
"Anyone who's proud of their country is either a thug or just hasn't read enough history yet" (Richard Morgan, Black Man)
"Jak ktoś chce sypiać ze skunksami, niech nie płacze, że mu dzieci śmierdzą" (Etgar Keret)

Awatar użytkownika
Zanthia
Alchemik

Post autor: Zanthia »

Któż pocieszy alchemika o złamanym serduszku po śmierci Największego Alchemika Srebrnego Ekranu...? Stefanie, gdzie jesteś....?

Uwaga: nie mylić z inszym Stefanem z "Stefan, Gdzie Jesteś?", który również był zaginął.
It's me - the man your man could smell like.

Awatar użytkownika
No-qanek
Nexus 6

Post autor: No-qanek »

Ja bym tylko chciał wykazać parę spraw: od chwili, gdy Wirus zaczął publikować Zi Adwenczers of Stefan, LPR wyleciał z rządu, a w nadchodzących wyborach parlamentarnych skosi ilość głosów kwalifikującą się raczej jako błąd statystyczny. Logicznie (?) domniemywam, że jeszcze ze dwa odcinki, i pod oćcem autora zarwie się fotel w Parlamencie Europejskim.
Eeee... Wirus, rzeczywiście odpocznij jeszcze. Po co się przemęczać. Trzeba poczekać na wenę, coby przygód Stefana nie zbeszcześcić.
"Polski musi mieć inny sufiks derywacyjny na każdą okazję, zawsze wraca z centrum handlowego z całym naręczem, a potem zapomina i tęchnie to w szafach..."

Awatar użytkownika
Karola
Mormor

Post autor: Karola »

Ebola, a Ty zarzuciłaś Stefana? Czy tam był już koniec? Bo zrzucałam sobie do worda, żeby zaś rozśmieszać się do woli wersją drukowalną czyli poduszkową, i się zgubiłam chyba...
Indiana Jones miał brata. Nieudacznika rodem z Hiszpanii. Imię brata nieudacznika brzmiało Misco. Misco Jones.

Awatar użytkownika
Hipolit
Klapaucjusz

Post autor: Hipolit »

Że tak sobie pozwolę powtórzyć: "Och Stefan, jak mi Ciebie brak, wtym więźniu..."
:D
Pozdrawiam
Hipolit
Navigare necesse est, vivere non est necesse

Awatar użytkownika
nimfa bagienna
Demon szybkości

Post autor: nimfa bagienna »

Virusiiiiiiik! Słodziusiiiiiiiii! Miiilusiiiiii!
Stefana przywróciiiiiiii.....
:D
Tłumaczenie niechlujstwa językowego dysleksją jest jak szpanowanie małym fiutkiem.

Awatar użytkownika
Navajero
Klapaucjusz

Post autor: Navajero »

Oddaj Wrusie Stefana,
Oddaj herosa, bez cudu!
Tego żąda namiętnie,
Od rana dziś głos ludu!
"Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Awatar użytkownika
Małgorzata
Gadulissima

Post autor: Małgorzata »

Znalazłam po długich poszukiwaniach. Dopełzłam do stóp Stefana, poczułam się, jakbym wróciła na ojczyzny łono. Proporzec z wyhaftowanym imieniem Bohatera Wszechrzeczypospolitej Polskiej zawisł nad monitorem i dumnie powiewa (wiem, dlaczego tak cholernie marznę przy tym komputerze).

Teraz czekam. CZEKAM!

Wirus, co ze Stefanem moim kochanym? I dlaczego narrator nagle dostał wady wymowy?

Wiiiiruuuuus!!!
So many wankers - so little time...

Awatar użytkownika
Ebola
Straszny Wirus

Post autor: Ebola »

Co??? A TO!!!
Jedz szczaw i mirabelki, a będziesz, bracie, wielki!
FORUM FAHRENHEITA KOREĄ PÓŁNOCNĄ POLSKIEJ FANTASTYKI! (Przewodas)
Wzrúsz Wirúsa!

Awatar użytkownika
Małgorzata
Gadulissima

Post autor: Małgorzata »

To Cię nie usprawiedliwia. Nic Cię nie usprawiedliwia. Stefana chcę!
Wydrzyj Kużołakom, a Literaturoznawcę powstrzymamy kijkiem od szczoty. Choćby i złamanym. Damy radę z imieniem Stefana na ustach :P
So many wankers - so little time...

Awatar użytkownika
Bebe
Avalokiteśvara

Post autor: Bebe »

A Stefanka dalej targa wiatr gdzieś w Norwegi czy na innych antypodach, ileż może biedaczek czekać na ratunek stęsknionych fanów? Wirusie okhrutny, pomóż mu!
Z życia chomika niewiele wynika, życie chomika jest krótkie
Wciąż mu ponura matka natura miesza trociny ze smutkiem
Ale są chwile, że drobiazg byle umacnia wartość chomika
Wtedy zwierzyna łapki napina i krzyczy ze swego słoika

Awatar użytkownika
Hipolit
Klapaucjusz

Post autor: Hipolit »

Za chwilę wyjdę z domu, wyrzucę worek ze śmieciami do pojemnika, a wraz z nim nadzieję na zapoznanie się z dalszym ciągiem przygód Wielkiego Patryjoty. Chlip :(
Pozdrawiam
Hipolit
Navigare necesse est, vivere non est necesse

Awatar użytkownika
Bakalarz
Stalker

Post autor: Bakalarz »

Stefana... Stefana... Stefana! Stefanaaaa! Stefaaannnnaaaaa! Steeeeeffffaaaaaaannnnnaaaaaa!!!!!!
Sasasasasa...

Awatar użytkownika
Cień Lenia
Zwis Redakcyjny

Post autor: Cień Lenia »

Gdzie jest Stefan?;<

ODPOWIEDZ