Czystki
Moderator: RedAktorzy
- podzjazdem
- Dwelf
- taki jeden tetrix
- Niezamężny
Ja bym tylko chciał wykazać parę spraw: od chwili, gdy Wirus zaczął publikować Zi Adwenczers of Stefan, LPR wyleciał z rządu, a w nadchodzących wyborach parlamentarnych skosi ilość głosów kwalifikującą się raczej jako błąd statystyczny. Logicznie (?) domniemywam, że jeszcze ze dwa odcinki, i pod oćcem autora zarwie się fotel w Parlamencie Europejskim. A Wirusu społeczeństwo postawi pomnik, w całej mackowatej glorii chwały. Więc niech się Wirus Wampira nie boi, bo kiedy Wampir do ojczyzny wróci... eee, sori, to nie ten wierszyk :)
"Anyone who's proud of their country is either a thug or just hasn't read enough history yet" (Richard Morgan, Black Man)
"Jak ktoś chce sypiać ze skunksami, niech nie płacze, że mu dzieci śmierdzą" (Etgar Keret)
"Jak ktoś chce sypiać ze skunksami, niech nie płacze, że mu dzieci śmierdzą" (Etgar Keret)
- Zanthia
- Alchemik
- No-qanek
- Nexus 6
Eeee... Wirus, rzeczywiście odpocznij jeszcze. Po co się przemęczać. Trzeba poczekać na wenę, coby przygód Stefana nie zbeszcześcić.Ja bym tylko chciał wykazać parę spraw: od chwili, gdy Wirus zaczął publikować Zi Adwenczers of Stefan, LPR wyleciał z rządu, a w nadchodzących wyborach parlamentarnych skosi ilość głosów kwalifikującą się raczej jako błąd statystyczny. Logicznie (?) domniemywam, że jeszcze ze dwa odcinki, i pod oćcem autora zarwie się fotel w Parlamencie Europejskim.
"Polski musi mieć inny sufiks derywacyjny na każdą okazję, zawsze wraca z centrum handlowego z całym naręczem, a potem zapomina i tęchnie to w szafach..."
- Karola
- Mormor
- nimfa bagienna
- Demon szybkości
- Navajero
- Klapaucjusz
- Małgorzata
- Gadulissima
Znalazłam po długich poszukiwaniach. Dopełzłam do stóp Stefana, poczułam się, jakbym wróciła na ojczyzny łono. Proporzec z wyhaftowanym imieniem Bohatera Wszechrzeczypospolitej Polskiej zawisł nad monitorem i dumnie powiewa (wiem, dlaczego tak cholernie marznę przy tym komputerze).
Teraz czekam. CZEKAM!
Wirus, co ze Stefanem moim kochanym? I dlaczego narrator nagle dostał wady wymowy?
Wiiiiruuuuus!!!
Teraz czekam. CZEKAM!
Wirus, co ze Stefanem moim kochanym? I dlaczego narrator nagle dostał wady wymowy?
Wiiiiruuuuus!!!
So many wankers - so little time...
- Małgorzata
- Gadulissima
- Bebe
- Avalokiteśvara
A Stefanka dalej targa wiatr gdzieś w Norwegi czy na innych antypodach, ileż może biedaczek czekać na ratunek stęsknionych fanów? Wirusie okhrutny, pomóż mu!
Z życia chomika niewiele wynika, życie chomika jest krótkie
Wciąż mu ponura matka natura miesza trociny ze smutkiem
Ale są chwile, że drobiazg byle umacnia wartość chomika
Wtedy zwierzyna łapki napina i krzyczy ze swego słoika
Wciąż mu ponura matka natura miesza trociny ze smutkiem
Ale są chwile, że drobiazg byle umacnia wartość chomika
Wtedy zwierzyna łapki napina i krzyczy ze swego słoika
- Cień Lenia
- Zwis Redakcyjny