Kanon
Moderator: RedAktorzy
- Q
- Strategos
Kanon
Ja jestem dość stereotypowy w tym względzie. "Watchmen", "X-Men: The Dark Phoenix Saga" (no, tu radosne absurdy konwencji są obecne, a jakoś nie przeszkadzają), "Batmany" i "Daredevile" Millera (i Moore'a). Poza tym "Planetary", Morrison ("Doom Patrol", "All-Star Superman"), w/w tytuły Rossa, Mignola, Brubaker. Z europejskich Bilal, Pratt, "Rork". Z japońskich - Shirow.
forum miłośników serialu „Star Trek”, gdzie ludzi zdolnych do używania mózgu po prostu nie ma - Przewodas
- jaynova
- Klapaucjusz
Kanon
Dorzuciłbym jeszcze Boys tak gdzieś do połowy serii, Injection. Z europejskich Wunderwaffen i Dzień D. Nie wyczerpuje to mojej listy of course.
"May God have mercy upon my enemies; they will need it." - Gen. George Patton.
- Q
- Strategos
- jaynova
- Klapaucjusz
Kanon
Obejrzałem wszystkie odcinki, ale przez komiks nie przebrnąłem. Nie posmakował mi. Podobnie Deadly Class. Serial od razu cały, a komiksy nie weszły.
- jaynova
- Klapaucjusz
Kanon
Przede wszystkim nie odpowiadała mi kreska rysownika. I chaos fabularny - co w serialu tak nie razi..
Zresztą z tego samego powodu Deadly Class.
Zresztą z tego samego powodu Deadly Class.
- Q
- Strategos
- Q
- Strategos
Kanon
Lubię go (ach, jaki monumentalny Magneto mu wyszedł!), ale mam wrażenie, że przez efekciarstwo swojego stylu Jim Lee nadaje się jednak tylko do rysowania komiksowych odpowiedników blockbusterów. Choć w latach '90 myślałem tak, jak Ty teraz...
forum miłośników serialu „Star Trek”, gdzie ludzi zdolnych do używania mózgu po prostu nie ma - Przewodas