Jak Wodnik z Panna Ryby lowil
Moderator: RedAktorzy
- nimfa bagienna
- Demon szybkości
- nimfa bagienna
- Demon szybkości
- lokje
- Fargi
Tymowy Skorpion:
:)))Skorpion
24 X - 22 XI Mars i Pluton
Kleptoman i intrygant. Rozwali każde małżeństwo. Własne także. Skorpion ma często braki w uzębieniu. Leń i aspołecznik. Jeśli zrobi niechcący coś pożytecznego - ciężko to odchorowuje. Skorpion często bywa sadystą i wtedy jest dentystą. Wówczas jego pacjenci mają braki w uzębieniu.
Urodzeni pod znakiem: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.
namu offutopu, namu offutopu, namu offutopu
Błogosławiona Lokje od Celofyzów
Błogosławiona Lokje od Celofyzów
- nimfa bagienna
- Demon szybkości
- madnomad
- Sepulka
A więc stąd to całe zacietrzewienie... Oki, przyznaję rację, to było głupie... Biję się w piersi i tarzam sie w piachu. Ale co ja poradzę, że dobrze wspominam tamte czasy - wzięło mi się na wspominki i napisałem o przekrętach nie myśląc, co piszę. Wygląda na to że, przez głupią wypowiedź przylgnie do mnie miano "małego złodziejaszka" i nie wiesz nawet jak mnie to boli, bo forum Fahreheita bardzo mi się podoba, a teraz pewnie spadnie na mnie anatema jakaś nie pisana. Różna dziwne rzeczy w życiu robiłem, ale obiecuję już o nich nic nie pisać. Nie będę również komentował Twoich wypowiedzi jeśli sobie tego nie życzysz, jeśli inne osoby sobie tego również życzą, proszę mnie o tym powiadomić. Zdaje się, że to się skończy założeniem nowego profilu...
:(((
Edit:
http://www.fahrenheit.net.pl/archiwum/f39/09.html
:(((
Edit:
http://www.fahrenheit.net.pl/archiwum/f39/09.html
- MalaMi
- Fargi
Swego czasu w niedzielnych porannych audycjach Radia Centrum były niezłe horoskopy. Niestety w formie pisanej ich nie publikowali, a jakoś nigdy nie przyszło do głowy, żeby je nagrywać.
Zapamiętałam tylko jedną porade dla Lwa chyba: pamiętaj: zawsze jest czas, żeby czytać prasę w toalecie:)
Zapamiętałam tylko jedną porade dla Lwa chyba: pamiętaj: zawsze jest czas, żeby czytać prasę w toalecie:)
§ 13
"Przy interweniowaniu wobec żołnierzy członek ORMO obowiązany jest zachować takt, umiar oraz szacunek należny mundurowi wojskowemu"
"Przy interweniowaniu wobec żołnierzy członek ORMO obowiązany jest zachować takt, umiar oraz szacunek należny mundurowi wojskowemu"
- Zanthia
- Alchemik
A ja tak chciałam wkleić Wagę na koniec, coby się Harna zaróżowiła aż po czubki słuchów :`( *chlip chlip i poczucie zmarnowanej szansy*)
Mówi się trudno, przytacza się dalej... Wszystkim zainteresowanym wyjaśniam, że to ino facecje, w razie czego przepraszam jakby kto mimo tego poczuł się urażony.
Mówi się trudno, przytacza się dalej... Wszystkim zainteresowanym wyjaśniam, że to ino facecje, w razie czego przepraszam jakby kto mimo tego poczuł się urażony.
Panna pisze:Panna to najgorsza swołocz. Sama nie zje i drugiemu nie da. Zakłamana szantrapa - jedną ręką pisze, a drugą ręką ściera. Nigdy więc nie wiadomo, co ta łajza napisała. Panna, gdyby mogła, toby cały świat w łyżce wody utopiła - takie skąpiradło.
Spod znaku Panny: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.
Strzelec pisze:Strzelec to moczymorda i ochlapus, zawsze się zxałapie na krzywego ryja, a tak się schla, że się uwali i leży. Gdy tylko wstanie i ma możliwość, to zawsze zdradzi ojczyznę. Poza tym Strzelec to polityczna huśtawka, anarchista i podziemie gospodarcze. A już przynajmniej mafia albo gangster. Czasami aż się inni zastanawiają, skąd się bierze i i jak się mieści tyle świństwa w jednym człowieku. U urodzonych pod znakiem Strzelca zawsze się zmieści. Dzieci Strzelca i Panny to najgorsza zaraza. Jak uczciwy policjant kogoś goni, to wiadomo, że to Waga goni Strzelca. Wśród Strzelców jest dużo zboczeńców, dlatego rodzi się u nich najwięcej Bliźniaków i w końcu nie wiadomo, które gorsze i to jest najgorsze.
Spod znaku Strzelca: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.
Koziorożec pisze:Koziorożec jest wyjątkowo abominacyjny. Zawsze się ślini. Udaje przed tobą przyjaciela, ale tylko po to, żeby cię okraść lub oszukać, a praktycznie i jedno, i drugie. I jeszcze ci żonę zbałamuci, szczególnie gdy masz żonę Pannę albo Byka. Koziorożec, gdy już nie ma kogo oszukać, to od samego siebie pożyczy sto złotych i nigdy nie odda. Kłamie nawet wtedy, gdy mówi "dobranoc"
Spod znaku Koziorożca: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.
Wodnik pisze:Wodnika łatwo poznać po tym, że stale coś pierze, a wszystko ma brudne. Wbrew nazwie znaku Wodnik niczego nie pierze w wodzie, tylko wszystko chemicznie, dlatego śmierdzi siarkowodorem, chlorkiem rtęci, nitrodwuetylotoluenem, dwuchloro-dwufenylo-trójmetyloheksanem oraz przeterminowaną naftaliną. Karaluchy, mole i przędziorki czują się u Wodnika jak Ryby w wodzie.
Spod znaku Wodnika: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.
Więc, szanowne Użyszkodnictwo... wstydźcie się! Oprócz Nimfy i Harny, te mogą się słusznie nadąć. Ale reszta... Ech, z kim ja się zadaję... ;)Ryby pisze:Ryby to chodząca nieuczciwość i korupcja. Ryby czują się u Wodnika jak karaluchy, mole i przędziorki. Mówi się, że rybka lubi pływać. Owszem, ale tylko w przemycanym alkoholu, na którym społeczeństwo traci, a Ryby zarobią brune pieniądze, które upiorą i wydadzą na wódę. Upiorą u Wodnika, bo to dobrana para, czyli trójkąt: Ryby - Wodnik. Ale Ryby gorsze.
Spod znaku Ryb: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden, Pol Pot i Jarosław Wójcik, 17-803 Wrota Małe, ul Minerwy 4 m. 18 (pana żona wszystko nam o panu opowiedziała. Wstyd!).
It's me - the man your man could smell like.
- Tomasz Orlicz
- Mamun
- Rheged
- Stalker
- Tomasz Orlicz
- Mamun
- Rheged
- Stalker
- Tomasz Orlicz
- Mamun
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna