Jak Wodnik z Panna Ryby lowil

... albo i nie.

Moderator: RedAktorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nimfa bagienna
Demon szybkości

Post autor: nimfa bagienna »

Post został usunięty w ramach oficjalnego ostrzeżenia.
Tłumaczenie niechlujstwa językowego dysleksją jest jak szpanowanie małym fiutkiem.

Awatar użytkownika
Dracool
Ośmioł

Post autor: Dracool »

Tak nieśmiało powiem sobie: pax, może?
Jestem egoistycznym libertynem, wyznającym absolutną wolność jedynie w odniesieniu do samego siebie.
_ _ _ _ _ _ _ _

Jak widzę optymistów, to mi się Armagedon w kieszeni otwiera.

Awatar użytkownika
nimfa bagienna
Demon szybkości

Post został usunięty w ramach oficjalnego ostrzeżenia.
Tłumaczenie niechlujstwa językowego dysleksją jest jak szpanowanie małym fiutkiem.

Awatar użytkownika
lokje
Fargi

Post autor: lokje »

Tymowy Skorpion:
Skorpion
24 X - 22 XI Mars i Pluton

Kleptoman i intrygant. Rozwali każde małżeństwo. Własne także. Skorpion ma często braki w uzębieniu. Leń i aspołecznik. Jeśli zrobi niechcący coś pożytecznego - ciężko to odchorowuje. Skorpion często bywa sadystą i wtedy jest dentystą. Wówczas jego pacjenci mają braki w uzębieniu.

Urodzeni pod znakiem: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.
:)))
namu offutopu, namu offutopu, namu offutopu
Błogosławiona Lokje od Celofyzów

Awatar użytkownika
nimfa bagienna
Demon szybkości

Kiedyś w Fahrenheicie był taki horoskop, gdzie znaki miały zmienione nazwy, i ogólnie był do śmiechu. Ale nie umiem go znaleźć.

Awatar użytkownika
madnomad
Sepulka

Post autor: madnomad »

A więc stąd to całe zacietrzewienie... Oki, przyznaję rację, to było głupie... Biję się w piersi i tarzam sie w piachu. Ale co ja poradzę, że dobrze wspominam tamte czasy - wzięło mi się na wspominki i napisałem o przekrętach nie myśląc, co piszę. Wygląda na to że, przez głupią wypowiedź przylgnie do mnie miano "małego złodziejaszka" i nie wiesz nawet jak mnie to boli, bo forum Fahreheita bardzo mi się podoba, a teraz pewnie spadnie na mnie anatema jakaś nie pisana. Różna dziwne rzeczy w życiu robiłem, ale obiecuję już o nich nic nie pisać. Nie będę również komentował Twoich wypowiedzi jeśli sobie tego nie życzysz, jeśli inne osoby sobie tego również życzą, proszę mnie o tym powiadomić. Zdaje się, że to się skończy założeniem nowego profilu...
:(((

Edit:
http://www.fahrenheit.net.pl/archiwum/f39/09.html

Awatar użytkownika
MalaMi
Fargi

Post autor: MalaMi »

Swego czasu w niedzielnych porannych audycjach Radia Centrum były niezłe horoskopy. Niestety w formie pisanej ich nie publikowali, a jakoś nigdy nie przyszło do głowy, żeby je nagrywać.
Zapamiętałam tylko jedną porade dla Lwa chyba: pamiętaj: zawsze jest czas, żeby czytać prasę w toalecie:)
§ 13
"Przy interweniowaniu wobec żołnierzy członek ORMO obowiązany jest zachować takt, umiar oraz szacunek należny mundurowi wojskowemu"

Awatar użytkownika
Zanthia
Alchemik

Post autor: Zanthia »

A ja tak chciałam wkleić Wagę na koniec, coby się Harna zaróżowiła aż po czubki słuchów :`( *chlip chlip i poczucie zmarnowanej szansy*)

Mówi się trudno, przytacza się dalej... Wszystkim zainteresowanym wyjaśniam, że to ino facecje, w razie czego przepraszam jakby kto mimo tego poczuł się urażony.
Panna pisze:Panna to najgorsza swołocz. Sama nie zje i drugiemu nie da. Zakłamana szantrapa - jedną ręką pisze, a drugą ręką ściera. Nigdy więc nie wiadomo, co ta łajza napisała. Panna, gdyby mogła, toby cały świat w łyżce wody utopiła - takie skąpiradło.
Spod znaku Panny: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.
Strzelec pisze:Strzelec to moczymorda i ochlapus, zawsze się zxałapie na krzywego ryja, a tak się schla, że się uwali i leży. Gdy tylko wstanie i ma możliwość, to zawsze zdradzi ojczyznę. Poza tym Strzelec to polityczna huśtawka, anarchista i podziemie gospodarcze. A już przynajmniej mafia albo gangster. Czasami aż się inni zastanawiają, skąd się bierze i i jak się mieści tyle świństwa w jednym człowieku. U urodzonych pod znakiem Strzelca zawsze się zmieści. Dzieci Strzelca i Panny to najgorsza zaraza. Jak uczciwy policjant kogoś goni, to wiadomo, że to Waga goni Strzelca. Wśród Strzelców jest dużo zboczeńców, dlatego rodzi się u nich najwięcej Bliźniaków i w końcu nie wiadomo, które gorsze i to jest najgorsze.
Spod znaku Strzelca: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.
Koziorożec pisze:Koziorożec jest wyjątkowo abominacyjny. Zawsze się ślini. Udaje przed tobą przyjaciela, ale tylko po to, żeby cię okraść lub oszukać, a praktycznie i jedno, i drugie. I jeszcze ci żonę zbałamuci, szczególnie gdy masz żonę Pannę albo Byka. Koziorożec, gdy już nie ma kogo oszukać, to od samego siebie pożyczy sto złotych i nigdy nie odda. Kłamie nawet wtedy, gdy mówi "dobranoc"
Spod znaku Koziorożca: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.
Wodnik pisze:Wodnika łatwo poznać po tym, że stale coś pierze, a wszystko ma brudne. Wbrew nazwie znaku Wodnik niczego nie pierze w wodzie, tylko wszystko chemicznie, dlatego śmierdzi siarkowodorem, chlorkiem rtęci, nitrodwuetylotoluenem, dwuchloro-dwufenylo-trójmetyloheksanem oraz przeterminowaną naftaliną. Karaluchy, mole i przędziorki czują się u Wodnika jak Ryby w wodzie.
Spod znaku Wodnika: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.
Ryby pisze:Ryby to chodząca nieuczciwość i korupcja. Ryby czują się u Wodnika jak karaluchy, mole i przędziorki. Mówi się, że rybka lubi pływać. Owszem, ale tylko w przemycanym alkoholu, na którym społeczeństwo traci, a Ryby zarobią brune pieniądze, które upiorą i wydadzą na wódę. Upiorą u Wodnika, bo to dobrana para, czyli trójkąt: Ryby - Wodnik. Ale Ryby gorsze.
Spod znaku Ryb: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden, Pol Pot i Jarosław Wójcik, 17-803 Wrota Małe, ul Minerwy 4 m. 18 (pana żona wszystko nam o panu opowiedziała. Wstyd!).
Więc, szanowne Użyszkodnictwo... wstydźcie się! Oprócz Nimfy i Harny, te mogą się słusznie nadąć. Ale reszta... Ech, z kim ja się zadaję... ;)
It's me - the man your man could smell like.

Awatar użytkownika
Rheged
Stalker

Post autor: Rheged »

To o skorpionie to czysta prawda jest! Choroba, to rzeczywiście jest prawda!
AAAAAAAA!
;P
Emil 'Rheged' Strzeszewski
Pipe of the rising sun, Sympathy for the pipe
Pipe of the storm, Born to be pipe

Awatar użytkownika
Tomasz Orlicz
Mamun

Post autor: Tomasz Orlicz »

To ty tez Rhegedzie jestes Skorpion? Jaki ten swiat maly.
Już czuję zapach świeżo wydrukowanego papieru. Niczym przedsmak lektury...

Awatar użytkownika
Rheged
Stalker

Jak masz tylko jedną planetę do wyboru i dwanaście znaków zodiaku, to nie ma sposobu, żeby ktoś nie był podobny do Ciebie.
;]

Awatar użytkownika
Tomasz Orlicz
Mamun

A w Chinskim? Pod czym sie - ze sie tak wyraze - sie urodziles wedle tradycyi panstwa Srodka?

Awatar użytkownika
Rheged
Stalker

Powiedzieli mi tutaj, że wół ze mnie. Może i rację mają, ja tam nie wiem. Nawet nie wiem, jak to sprawdzić, bo ja z tymi czarami to na bakier jestem dosyć ostro.

Awatar użytkownika
Tomasz Orlicz
Mamun

Ja mam pod psem niby.

Awatar użytkownika
Alfi
Inkluzja Ultymatywna

Post autor: Alfi »

Czy ja już przypadkiem nie mówiłem, że najlepsiejsze som styczniowe Koziorożce?
I niech ktoś spróbuje powiedzieć, że nie!
Le drame de notre temps, c’est que la bêtise se soit mise à penser. (Jean Cocteau)
Hadapi dengan senyuman.

ODPOWIEDZ