Graficzka, co daje do myślenia :)Ebola pisze:No, misię bardzo. :) Grafik się postarał.
A zdjęcie genialne.
Hanna Fronczak - nasza nimfa bagienna w księżycowych oparach
Moderator: RedAktorzy
- nimfa bagienna
- Demon szybkości
Wiedziałam. Po prostu WIEDZIAŁAM, że panie z Fabryki wybiorą właśnie ten fragment. :D :D
Rzucam wszystko w cholerę, będę zarabiać jako wróżka:D
Rzucam wszystko w cholerę, będę zarabiać jako wróżka:D
Tłumaczenie niechlujstwa językowego dysleksją jest jak szpanowanie małym fiutkiem.
- Millenium Falcon
- Saperka
Gwoli ścisłości, w Fabryce jest również paru panów. ;)nimfa bagienna pisze:Wiedziałam. Po prostu WIEDZIAŁAM, że panie z Fabryki wybiorą właśnie ten fragment. :D :D
Fragmencik wielce zachęcający, ale skoro już rzucasz wszystko dla wróżenia, to numerami w lotka byś jeszcze rzuciła... ;>
ŻGC
Imoł Afroł Zgredai Padawan
Scissors, paper, rock, lizard, Spock. - Sheldon Cooper
Imoł Afroł Zgredai Padawan
Scissors, paper, rock, lizard, Spock. - Sheldon Cooper
- Navajero
- Klapaucjusz
Zainteresował się raczej aspektami osobowości autorki, które spowodowały, że napisała ten fragment :PYuki pisze:No proszzzz, Navajero zainteresował się tymi aspektami, hm, kobiecości, przez które Bernhard nabrał do Edeltraud niejakiego wstrętu ;-).
"Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
- Millenium Falcon
- Saperka
- Małgorzata
- Gadulissima
E, tam. Tak kwestia potrzebna była do fabuły, a Ty tu zaraz autorkę za mordę wyciągasz... :PNavajero pisze:Zainteresował się raczej aspektami osobowości autorki, które spowodowały, że napisała ten fragment :PYuki pisze:No proszzzz, Navajero zainteresował się tymi aspektami, hm, kobiecości, przez które Bernhard nabrał do Edeltraud niejakiego wstrętu ;-).
So many wankers - so little time...
- Navajero
- Klapaucjusz
Fabuła fabułą, ale jak się zacząłem zastanawiać co można zrobić z tymi lejcami... ;) Chyba spytam przy jakiejś okazji co autorka miała na myśli :D
"Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
- nimfa bagienna
- Demon szybkości
- Hitokiri
- Nexus 6
- Navajero
- Klapaucjusz
Nie skomentuję tego. Normalnie ugryzę się w język i nie skomentuję :Pnimfa bagienna pisze:Nożowniczku, nie zastanawiaj się;>
Wieczór już. Noc nadciąga. Będziesz miał kłopoty z zaśnięciem;P
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
- savikol
- Fargi
Fragment szalenie ciekawy, szczególnie, że alchemia jest bardzo bliska memu sercu. Aż żałuję, że teraz w praktyce badawczej nie stosuje się metod opisnych przez Nimfę.
Szkoda tylko, że najfajniejsza część akcji została skwitowana przez autorkę kilkoma słowami:
Szkoda tylko, że najfajniejsza część akcji została skwitowana przez autorkę kilkoma słowami:
No nieee, taki skrót kiedy robiło się gorąco? Z najazdem kamery na kominek? I nawet nie wiem, czy te lejce brały udział w akcji, a mnie też zaintrygowały. :-/doprowadził towarzyszkę do spazmatycznego krzyku. Wkrótce potem, wyczerpana, osunęła się w otchłań miłosiernego snu.