Zawieje i zamiecie - Rafał W. Orkan
Moderator: RedAktorzy
- Dabliu
- ZakuŻony Terminator
No właśnie! :P Czy ja na poniższych zdjęciach przypominam czerwononosego dziada w czapce-uszance, watowanej kufajce i zdartych gumofilcach? ;)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Fotki wykonane między innymi przez A.Masona i Millenijną :)
Edit: BTW, skoro premiera Dzikiego Mesjasza, to i premierowa recenzja się znalazła :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Fotki wykonane między innymi przez A.Masona i Millenijną :)
Edit: BTW, skoro premiera Dzikiego Mesjasza, to i premierowa recenzja się znalazła :)
- Millenium Falcon
- Saperka
No lanser normalnie, sesja jak z Vouge'a czy innego "Farmer's Life & Style" ;P i na serio zacznę wpadać w kompleksy stylistyczne i szukać rady u jakichś Jacykowów i innych Sałat...
A w temacie. Przeczytałam (buhaha, kto mi zazdrości? Pana 3 też już przeczytałam ;P) i zaskoczona jestem. Zupełnie coś innego, zwrot o ileś stopni, no i ten sposób narracji... Muszę przeczytać drugi raz, bo za pierwszym książkę pożarłam i pewnie mi masa rzeczy umknęła. Ale ogólne wrażenia na plus. [md5]Ale przy berecie spadłam z krzesła i nie mogłam się podnieść. Nastrój diabli wzięli, chichotać zaczęłam i do tej pory pod nosem chichram.[/md5]
A w temacie. Przeczytałam (buhaha, kto mi zazdrości? Pana 3 też już przeczytałam ;P) i zaskoczona jestem. Zupełnie coś innego, zwrot o ileś stopni, no i ten sposób narracji... Muszę przeczytać drugi raz, bo za pierwszym książkę pożarłam i pewnie mi masa rzeczy umknęła. Ale ogólne wrażenia na plus. [md5]Ale przy berecie spadłam z krzesła i nie mogłam się podnieść. Nastrój diabli wzięli, chichotać zaczęłam i do tej pory pod nosem chichram.[/md5]
ŻGC
Imoł Afroł Zgredai Padawan
Scissors, paper, rock, lizard, Spock. - Sheldon Cooper
Imoł Afroł Zgredai Padawan
Scissors, paper, rock, lizard, Spock. - Sheldon Cooper
- Ebola
- Straszny Wirus
- Millenium Falcon
- Saperka
- nimfa bagienna
- Demon szybkości
- hundzia
- Złomek forumowy
- Ebola
- Straszny Wirus
- inatheblue
- Cylon
- Czarownica
- ZakuŻony Terminator
Hiehiehie... Do Wiedźmuszki siostra na Święta przyjeżdża i niech zgadnie co przywiezie, niech zgadnie. Sssssaaasssaaassasasasasaa!
Niech zgaduje, ja nie powiem, co. Powiem tylko, że coś dzikiego i mesjanistycznego... Niaaaaaaaaaf! :)
Niech zgaduje, ja nie powiem, co. Powiem tylko, że coś dzikiego i mesjanistycznego... Niaaaaaaaaaf! :)
<gollum bunny mode on> Świeże mięsssko, hyhyhyhy... Dopsie, dopsie... >:-] Tak, tak, trzeba pisssać, wysssyłać, tak, tak, trzeba, rozwijać sssię, tak, tak... Bałdzo dopsssie, ssskarby, dopsssie... <gollum bunny mode off> - by Harna
- Czarownica
- ZakuŻony Terminator
- Harna
- Łurzowy Kłulik
Czarownica pisze:coś dzikiego i mesjanistycznego... Niaaaaaaaaaf! :)
Jak dzika, to w obrazkach.Ebola pisze:Biblia?
– Wszyscy chyba wiedzą, że kicający łurzowy kłulik to zapowiedź śmierci.
– Hmm, dla nas znaczy coś całkiem odmiennego – szczęśliwe potomstwo...
© Wojciech Świdziniewski, Kłopoty w Hamdirholm
Wzrúsz Wirúsa!
– Hmm, dla nas znaczy coś całkiem odmiennego – szczęśliwe potomstwo...
© Wojciech Świdziniewski, Kłopoty w Hamdirholm
Wzrúsz Wirúsa!