Twój debiut
Moderator: RedAktorzy
- BlackAngel
- Pćma
- BlackAngel
- Pćma
http://www.radwan.pl/index.php?option=c ... 3wodqiJWYg
A tak na marginesie - fajne, no nie?? :D
A tak na marginesie - fajne, no nie?? :D
Co cię nie zabije, to cię wkurzy ;D
- Iwan
- Fargi
Muszę się pochwalić, że od dnia wczorajszego jestem już po debiucie. Co prawda jedynie w formie e-booka i w duchu self-publishingu, ale jednak zawsze jest to jakiś pierwszy krok. Parę miesięcy temu, ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, popełniona przeze mnie powieść wygrała konkurs literacki serwisu wydaje.pl i od wczoraj jest dostępna do pobrania.
Podaję linka, gdybyście byli zainteresowani.
http://wydaje.pl/ebooks/show/331
Prawie 500 stron dobrej postapokalipsy. Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie uwagi i opinie. Książka była pisana już dobre parę lat temu i w miedzyczasie setki razy poprawiana. Od tamtego czasu wiele się nauczyłem, więc i krytykę wezmę na klatę bez pyskowania. ;)
Pozdrawiam serdecznie
Bardzo szczęśliwy aŁtor
Podaję linka, gdybyście byli zainteresowani.
http://wydaje.pl/ebooks/show/331
Prawie 500 stron dobrej postapokalipsy. Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie uwagi i opinie. Książka była pisana już dobre parę lat temu i w miedzyczasie setki razy poprawiana. Od tamtego czasu wiele się nauczyłem, więc i krytykę wezmę na klatę bez pyskowania. ;)
Pozdrawiam serdecznie
Bardzo szczęśliwy aŁtor
- nimfa bagienna
- Demon szybkości
- Adon
- Sepulka
Może kogoś zainteresuje wywiad ze mną.
- Q
- Strategos
Ja debiutowałem opowiadaniem (a raczej shortem) "10000845638", które ukazało się w "Nowej Fantastyce", nr 5(236)/2002 (hehe, dowód na piśmie ;); nie wiem kto zrobił mi niespodziankę i to dodał).
Samo opowiadanie był wynikiem mojego zakładu z ex-ukochaną, że zdołam coś napisać i opublikować. Zakład wygrałem, flaszki koniaku nie dostałem, bo w międzyczasie się pożarliśmy.
Trafiło zaś do "NF" w teczce, wraz z paroma innymi, zawiezione przez kuzyna, który znał Parowskiego redaktora jako, że był ex-sekretarzem redakcji "Małej Fantastyki". Ze wszystkich ono jedno trafiło do druku. Do dziś nie wiem czy było coś warte, czy Parowski redaktor chciał być miły dla kuzyna ;).
(Co do percepcji, to potem trafił do "NF" list zbiorczo mieszający z błotem shorty z tego numeru, ale że zbiorczo, to znów nie wiem: klapę dzieuo me zrobiło czy nie... ;))
ps. potem coś tam sam se zamieszczałem po znajomości na forum startreka.peela (kolejne opowiadanie, kawałek czegoś co miało może zostać ew. powieścią kiedyś, i dwa shorty będące beletryzacją przemyśleń moich bohaterów RPG, ale to się nie liczy... od tego czasu wenę straciłem, pozostawszy debiutantem, przekwalifikowałem się więc z powrotem na fana ;)
Samo opowiadanie był wynikiem mojego zakładu z ex-ukochaną, że zdołam coś napisać i opublikować. Zakład wygrałem, flaszki koniaku nie dostałem, bo w międzyczasie się pożarliśmy.
Trafiło zaś do "NF" w teczce, wraz z paroma innymi, zawiezione przez kuzyna, który znał Parowskiego redaktora jako, że był ex-sekretarzem redakcji "Małej Fantastyki". Ze wszystkich ono jedno trafiło do druku. Do dziś nie wiem czy było coś warte, czy Parowski redaktor chciał być miły dla kuzyna ;).
(Co do percepcji, to potem trafił do "NF" list zbiorczo mieszający z błotem shorty z tego numeru, ale że zbiorczo, to znów nie wiem: klapę dzieuo me zrobiło czy nie... ;))
ps. potem coś tam sam se zamieszczałem po znajomości na forum startreka.peela (kolejne opowiadanie, kawałek czegoś co miało może zostać ew. powieścią kiedyś, i dwa shorty będące beletryzacją przemyśleń moich bohaterów RPG, ale to się nie liczy... od tego czasu wenę straciłem, pozostawszy debiutantem, przekwalifikowałem się więc z powrotem na fana ;)
forum miłośników serialu „Star Trek”, gdzie ludzi zdolnych do używania mózgu po prostu nie ma - Przewodas
- Adon
- Sepulka
To może znów sie pochwalę: nowa recenzja.